Az újabb győzelem, az alapszakasz elsőséget jelentette az, Abonyi KID Football Club U14 Csapata számára!


Vasárnap 11-05.-én játszotta, idei utolsó bajnoki mérkőzését 12:30 h- kor az U14-es csapat, az Üllő SE ellen. Győzelem született, 10:0. Az Abonyi KID U14 Oroszlánjai, így őszi elsőként várhatják a tavaszi folytatást. Az utolsó bajnokin ismét, szinte megtelt az abonyi lelátó, és igazi futball hangulatban tudtak játszani ezek a szívbéli labdarúgók. Micsoda hangulat, micsoda harsona zengte be ezt gyönyörű őszi napot.
Találkozó: 10:30 h-kor kezdődött. Minden keretben lévő játékos megkapta a frissítő, és lazító gyúrást amit Szandra, a Csapatot segítő szak asszisztensétől kaptak a fiúk, némi lelki és -mentális hiterősítő buzdító gondolatokkal karöltve. Köszönjük neki is, jól sikerült.

Keret: Gulyás N, Dudok M, Dudok B, Micskó M, Molnár M, Zsemle B, Barna M, Csibrány M, Varga B, Kelemen K, Balázs Sz, Kovács B, Kovács R.
Vezető edző: Némedi Tivadar 

Némedi Tivadar a Csapat edzője, ismét megcsinálta. Talán neki nem is oly nehéz, gondolhatjuk. Persze nem látunk bele, hogy ez a fiatal sportember, milyen nehézségek, küzdelmek árán lett sikeres Menedzser és Vezető edző, az Abonyi Kid U 14 -es őszi rangadóin.
Köszönjük neki, köszönjük a Vezetésnek, Abony városának, a szakmai stábnak, a kapus edzőnek, a támogatóknak, szülőknek, drukkereknek, a szakácsoknak, hogy hozzájárultak a Csapat 2017 évben nyújtott sikereihez. Valamint mindenkinek aki kilátogatott a mérkőzésekre, vagy akár szemmel követi ezen egységes sport emberek teljesítményét. Hajrá Abony! Hajrá fiúk! Ti vagytok most a legjobbak!


bővebben: https://www.youtube.com/watch?v=zvGFJgCb2bA

Előzmények:
"Az elmúlt 2 hétben idegenben szerepelt az Abonyi KiD FC U14-es labdarúgó csapata. Előbb Veresegyházáról, az elmúlt héten pedig Százhalombattáról sikerült elhozniuk a három pontot.

- Két nehéz mérkőzésen vagyunk túl, mindkétszer egy nagyon kulturáltan focizó és felkészült csapattal találkoztunk, de szerencsére jól jöttünk ki a fordulópontokból - értékelt Némedi Tivadar edző, majd hozzátette: - Sokat jelentett, hogy még a nagy távolság ellenére is sokan elkísérték a csapatot, ami mindig feldob bennünket. Most már csak Üllő csapatára kell koncentrálunk. Győzelem esetén őszi elsőként várhatjuk a tavaszi folytatást. Nem is lehet más célunk, mint nyerni hazai pályán. Reméljük, sokan buzdítják majd a csapatot és újra megtelik az abonyi lelátó. Úgy gondolom, hogy nagyon megérdemelnék a srácok. Szeretnénk szépen búcsúzni az őszi szezontól!"

hivatkozva: http://www.abony.hu/news.php?extend.4528