Budapest 7. kerület, Thököly út. Eladó tégla építésű, felújított lakás.

Eladásra kínáljuk felújított, galériázott, teljes mértékben berendezett és gépesített, első emeleti Thököly úti lakást, közvetlenül a Keleti pályaudvar parkolójánál.
A lakás hátsó udvarra néző ablakokkal rendelkezik, csendes, a ház elrendezéséből adódóan, csak 1 oldalsó szomszéd van.
A nappali 23 m2-es. A parkettával burkolt nappaliban, beépített bútorok vannak, közte egy több mint 5 m2 tükörfelülettel rendelkező beépített szekrény.
A 8 m2-es helyiség felett, egy kb. 7 m2-es, hálószobának berendezett galéria van, a belmagasság alul-felül 190 cm, tehát teljes mértékben használhatóak, így a hasznos alapterület összesen 51 m2. Az alsó helyiség szintén beépített bútorokkal van berendezve, ezért kihasználható pl. a galéria lépcsője alatti terület is. Ez a helyiség jelenleg egybe van nyitva a nappalival, de bármikor, könnyen leválasztható, külön bejárattal is rendelkezik.


A lakáson a következők lettek felújítva:
- teljes elektromos rendszer cseréje, kompletten, egészen az órától (falak kivésése, összes vezeték és szerelvény cseréje, stb.)
- konyha felújítása (burkolatok, komplett berendezés, bútorok)
- fürdőszoba komplett felújítása, fali, falba vésett tartályos tartályos WC, épített zuhany. A mosógép a fürdőszobában fali kiállásokkal rendelkezik.
- kémény kibélelése
- beépített bútorok beszerzése
- bejárati ajtó cseréje fokozott hőszigetelésű, lépcsőházi mintának megfelelő külsejű biztonsági ajtóra
- masszív, minőségi galéria építtetése


Ezen kívül a lépcsőház az elmúlt években, a következőket újíttatta fel:
- kémények megmagasíttatása
- kéményseprő járda kiépítése
- komplett gázvezeték rendszer felújítása
- lépcsőház festése
- homlokzat burkolása


A társasház jó lakóközösséggel, lakástakarék pénztárral, stb. rendelkezik.
Minden közmű mérőórával rendelkezik, azaz a fizetés a fogyasztás szerinti. A lakás kifejezetten alacsony rezsijű. A fűtést 1 db gázkonvektor biztosítja, a fürdőszobában kiegészítő elektromos fűtéssel.
A lakáshoz tartozik egy kb. 8 m2-es pince. Ezen kívül a régi, folyosói WC-t a lakók közösen használhatják tárolóhelyiségnek.
A lakás azonnali költségektől mentes, jelen állapotában is, de legfeljebb tisztasági festést követően beköltözhető, vagy kiadható. A lakás tehermentes.
A 2-es és 4-es metró, buszok, trolik, villamosok, az autó parkoló és természetesen a vasútállomás 2-4 perc sétával érhetőek el.
Rezsi: 25 e ft/hó
                                                             /Szöveg: Szegletes Gábor/

Ajánlati Ár: 18,9 Mft